Menu
Your Cart

Informatii livrare

Livrare produse persoane fizice
Produsele sunt livrate prin curierat rapid in maxim 48 de ore lucratoare. Pentru localitatea CLUJ-NAPOCA comanda poate fi ridicata direct de la depozitul nostru, in acest caz nu se mai aplica costurile de transport.

Livrare produse persoane juridice
Pentru comenzile retail - produsele sunt livrate prin curierat rapid in maxim 48 de ore lucratoare . Comenzile in sistem engross pot fi livrate atat prin curierat rapid sau prin ridicare de la depozitul nostru. Termenul estimativ de livrare este de 2-5 zile lucratoare in functie de cantitatea comandata.

Metode de plata
Plata se poate face in sistem ramburs - la curier, la ridicarea comenzii din depozit, in avans prin transfer bancar sau cu plata online(PayPal). Toate preturile afisate pe site contin TVA.

Nota: Costul transportului prin curier rapid este afisat pe site in momentul plasarii comenzii si este unul orientativ, in anumite situatii poate fi mai mare in functie de volum si de greutatea coletului sau in functie de localitatea de destinatie. In momentul confirmarii comenzii, veti afla si costul exact pentru transportul produselor.