Menu
Your Cart

Termeni si conditii


Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a utiliza sau obtine orice informatii sau produse prin intermediul acestui site.

SC.LUPI ILAP IMPEX SRL Adresa Valcele Nr4T (Feleacu) Cluj ("noi") iti oferim accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.marfagermania.ro("site-ul"), sub rezerva acceptarii tale a acestor termeni si conditii ("termenii"). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru iti dai consimtamantul asupra termenilor si conditiilor de utilizare si, de asemenea, este de acord ca www.marfagermania.ro poate schimba oricand, fara notificare in prealabil, termenii si conditiile. Asemenea schimbari vor intra in vigoare imediat ce au fost efectuate.


Livrarea si taxele de transport:
Termenul de livrare prin curierat rapid este de circa 48 de ore, socotit de la data preluarii comenzii tale, excluzand weekend-urile si sarbatorile stabilite prin lege. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
 


Livrare produse persoane fizice
Produsele sunt livrate prin curierat rapid in maxim 48 de ore lucratoare. Pentru localitatea Valcele (Feleacu) CLUJ comanda poate fi ridicata direct de la depozitul nostru, in acest caz nu se mai aplica costurile de transport.


Livrare produse persoane juridice
Pentru comenzile retail - produsele sunt livrate prin curierat rapid in maxim 48 de ore lucratoare . Comenzile in sistem engross pot fi livrate atat prin Gebruder Weiss (Marfa Paletizata) sau prin ridicare de la depozitul nostru. Termenul estimativ de livrare este de 2-5 zile lucratoare in functie de cantitatea comandata.


Metode de plata
Plata se poate face in sistem ramburs - la curier, la ridicarea comenzii din depozit, in avans prin transfer bancar sau cu plata online(PayPal,Card Bancar). Toate preturile afisate pe site contin TVA.

Costul transportului prin curier rapid este afisat pe site in momentul plasarii comenzii si este unul orientativ, in anumite situatii poate fi mai mare in functie de volum si de greutatea coletului sau in functie de localitatea de destinatie. In momentul confirmarii comenzii, veti afla si costul exact pentru transportul produselor.


In ziua in care coletul tau este expediat, vei fi contactat de un reprezentat www.marfagermania.ro
Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier in cazul in care ai optat pentru variant Ramburs.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.


Obligatiile tale:
Pentru a putea cumpara de pe www.marfagermania.ro, trebuie sa ai un cont pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in documente.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici-o notificare prealabila.

Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta.

Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

Poti utiliza site-ul nostru doar daca esti de acord cu acesti "Termeni si conditii". Esti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor tale, informatiilor privind autentificarea si contul. Vei fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola ta si informatiile tale de autentificare. Esti de acord sa fii pe deplin responsabil pentru orice comanda si plata facuta prin utilizarea site-ului nostru din contul tau.
De asemenea, declari si garantezi ca toate informatiile furnizate de tine sunt adevarate si exacte.


Poti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu poti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vre-un material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vre-un material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul tau la site-ul nostru s-ar putea sa fie intrerupt sau indisponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu ai dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa iei vre-o masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic. Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.marfagermania.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii
Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru daune aduse calculatorului tau sau virusi care ar putea sa iti infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii tale sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre tine a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau dauna. Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.


Protectia datelor personale:
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, te informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizezi iti dai acordul expres si neechivoc ca datele tale de contact sa fie prelucrate de catre SC. LUPI ILAP IMPEX SRL.
SC LUPI ILAP IMPEX SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC LUPI ILAP IMPEX SRL


Returnarea articolelor:
Cumparatorul are dreptul sa returneze, in termen de 14 zile lucratoare conform
O.U.G. 34/2014  de la primirea produsului.
Returul se poate solicita telefonic sau direct pe site la rubrica Retur Produse.
Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si cu etichetele intacte).
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a articolelor. Nu ai posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC LUPI ILAP IMPEX SRL
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar sau posta, optiunea cumparatorului ni se va comunica telefonic.
Inainte ca un articol sa ajunga la comparator, acesta este verificat in detaliu, calitatea articolelor noastre fiind ireprosabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca vei solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci tu va trebui sa suporti taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia ta.

In cazul lenjeriei intime sau a altor produse www.marfagermania.ro isi rezerva dreptul de a refuza returnarea articolelor vestimentare din motive de igiena.

Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003. Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa de email publicata lsa sectiunea contact.


Modalitate de plata:
Articolele comandate pe  www.marfagermania.ro pot fi achitate in varianta Ramburs, adica la curier sau


in avans prin transfer bancar sau cu plata online(PayPal,Card Bancar). Toate preturile afisate pe site contin TVA.


Drepturi de autor:
Noi SC LUPI ILAP IMPEX SRL detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu vei copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru, decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre.


Abonarea si dezabonarea la Newsletter:
Abonarea la newsletterul
www.marfagermania.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand te poti dezabona.


SC LUPI ILAP IMPEX SRL. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.marfagermania.ro. Abonatii newsletter-ului www.marfagermania.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in condittile in care nu au modificat nici structura, nici continutul.


Dispozitii finale:
Nu poti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligattile tale din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre tine a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre tine. Va trebui sa revezi acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre tine a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre tine a Termenilor modificati.
Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre tine si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca inaintezi vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre tine a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, esti de acord sa inaintezi aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC LUPI ILAP IMPEX SRL.

Daca detii un cont pe
www.marfagermania.ro inseamna ca esti de acord cu termenii si conditile de mai sus, asadar iti asumi raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.